HÉT BOOTYBAND E-BOOK

VOOR STRAKKE, RONDE BILLEN

HÉT BOOTYBAND E-BOOK

NIEUW: Dit boek is speciaal voor alle vrouwen die in korte tijd strakke en ronde billen willen, zonder dat ze daar de deur voor uit hoeven.

Naar webshop

ALLE VOORDELEN:

🍑 Voor ieder niveau
🍑 60+ unieke Bootyband oefeningen
🍑 48 korte intensieve workouts
🍑 Altijd en overal te gebruiken
🍑 Geen duur sportschoolabonnement nodig!

Wat een uitkomst! Ik heb al tijden Bootybands in huis maar weet vaak niet welke oefeningen ik moet doen. Dat is verleden tijd met het E-book! Enorm veel oefeningen en voldoende workouts om eindeloos te variëren. Ik kan nu trainen waar en wanneer ik wil!

Heleen

Duidelijke theorie én veel oefeningen voor mooie billen. Door de goede beschrijvingen ook fijn om mee te werken. Mooie aanvulling om je bootybands op verschillende manieren te gebruiken

Amanda

16 weken aan workouts

60 oefeningen in detail uitgelegd

Informatie over spiergroei

Over Hét BootyBand E-Book

Hét Bootyband E-book biedt leuke, korte en uitdagende workouts die ervoor zorgen dat je gemotiveerd blijft. Elke oefening is voorzien van een duidelijke uitleg zodat je zeker weet dat je de technieken goed en veilig uitvoert.

In combinatie met de juiste banden ga je binnen enkele maanden merken dat je billen strakker en ronder worden, helemaal als beginnende sporter! Omdat je deze workouts thuis kunt doen is een gebrek aan tijd niet langer een excuus.

BONUS: Nu met gratis 16 weken programma

VOEG TOE AAN WINKELWAGEN

TESTIMONIALS

Mooi overzichtelijk E book met allerlei verschillende oefeningen.

Afke

Wat een uitgebreid boek hebben jullie gemaakt. Fijne uitleg van de technieken. Ik kwam erachter dat ik een aantal oefeningen fout deed, waarvan ik nu merk dat ik ze beter in mijn billen voel. Ook de workouts zijn zeer overzichtelijk.

Rennie

Duidelijke theorie én veel oefeningen voor mooie billen. Door de goede beschrijvingen ook fijn om mee te werken. Mooie aanvulling om je bootybands op verschillende manieren te gebruiken

Amanda

De bootybands en het e-book afgelopen woensdag afgehaald. Ik ben er ontzettend blij mee en werd direct gemotiveerd om gelijk aan de slag te gaan. Een programma van 16 weken met de verschillende oefeningen die staan aangegeven.

Kelsey

Het E-book is duidelijk en uitgebreid. Je kunt thuis gericht trainen met de juiste technieken. Doordat er veel oefeningen in staan, ook voor specifieke spiergroepen die jij wilt trainen, motiveert dat gelijk. Ik heb hem net binnen en kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan!

Carolien

Jaaaaah de Bootybands icm met het E-book is een musthave! Ik woon niet in de buurt van Bootylab, dus kan niet bij de trainingen zijn. Dit is voor mij de ideale uitkomst. Alle workouts staan omschreven inclusief de correcte houding die je aan moet nemen tijdens de oefening. Daarnaast zijn er weekschema’s gemaakt. Daar houdt ik me aan en ik moet zeggen dat het tot nu toe goed vol te houden is, ondanks dat ik dus vaak spierpijn in mijn benen en billen heb.
Zeker 10 sterren waard (maar kon niet hoger dan 5)

Myrthe

Wat een uitkomst! Ik heb al tijden Bootybands in huis maar weet vaak niet welke oefeningen ik moet doen. Dat is verleden tijd met het E-book! Enorm veel oefeningen en voldoende workouts om eindeloos te variëren. Ik kan nu trainen waar en wanneer ik wil!

Heleen

Wat een uitgebreid en kundig boek! Ik ben verrast met de enorme hoeveelheid oefeningen, die in het ebook staan. Ook de hieraan gekoppelde workouts geven meteen een boost om alle stof/ oefeningen toe te passen in de praktijk (ook als finisher na een leg day)!

De stof staat in begrijpelijke taal en perfect voor het gebruik in combi met de bootyband. De billen worden vanuit alle hoeken geprikkeld!

Ivana

Het E-book is overzichtelijk en de oefeningen zijn heel goed uitgelegd/omschreven. Ik ben ontzettend benieuwd naar de 16 weken Bootyband workouts hier ben ik net mee begonnen en dit ziet er ontzettend goed uit. Je kan exact zien hoe je de oefening moet uitvoeren wat ik zelf erg prettig vind.

Lisette

Overzichtelijk E-Book met veel verschillende oefeningen en zeer goede uitleg. Ook erg duidelijke informatie. Super blij mee en erg motiverend!

Channah

Wauw! Wat een geweldig e-book is dit, heel duidelijk en uitgebreid. Was al fan van de bootybands, dit is een mooi aanvulling. De workouts aan het einde zijn top! Mooie foto’s die goed laten zien hoe je de workout moet uitvoeren. Ideaal ook dat het korte workouts zijn die je gemakkelijk in kunt passen in je dag.

Anouk

Ik was al fan van de bootybanden, maar wist vaak niet goed welke oefeningen ik allemaal kon doen, en bovenal of ik ze wel goed uitvoerde. Dit e-book is zo uitgebreid, ik wist niet dat er zoveel verschillende oefeningen voor je billen zijn. De workouts die erin staan, zijn goed te doen voor beginnende sporters.
Als ik even geen zin in de gym heb, pak ik het e-book erbij en kan ik alsnog lekker trainen. Die billen branden goed!!

Ellen

Goed boek en duidelijke uitleg

Manon