OVER ONS

Bij BootyLab doen we het anders!

Het is bijna personal training. Met het unieke trainingsconcept van BootyLab kan iedere vrouw gericht de bilspieren trainen. Met veel aandacht leren we jou alle technieken en werken we snel toe naar jouw ideaalbeeld. Daarnaast kan je met onze Nutritionplans nog sneller die felbegeerde billen creëren!

Waarom BootyLab

Hét unieke trainingsconcept voor vrouwen dat zich richt op het shapen van de billen.

In de afgelopen jaren is het hebben van mooie billen voor veel dames een belangrijke wens geworden. Helaas denken veel vrouwen nog dat het onmogelijk is om hun billen te shapen of weten ze niet zo goed hoe ze dat moeten doen. Uit onderzoek weten wij dat het wel degelijk mogelijk is om jouw billen te shapen met de juiste mix van training en voeding!

Helaas word je op social media nog overspoeld met oefeningen, schema’s of wondermiddelen die je doen geloven dat je binnen no-time jouw droombillen kunt bereiken. Vaak zonder het gewenste resultaat en is het aanbod erg prijzig.

Evidence based programma’s

BootyLab helpt je om het anders te doen. Onze evidence-based programma’s zijn uniek en speciaal ontwikkeld om aan jouw wensen te voldoen. Je kunt daarom altijd een maand gratis proberen om het resultaat te voelen.

Onze trainers

Gespecialiseerd in het realiseren van jouw droom booty

Arjen de boer
Personal booty trainer

Naast CHIVO personal trainer pro ook gecertificeerd vitaliteitscoach en leefstijlcoach

Fenna Meijer
Personal booty trainer

Naast personal trainer ook leefstijlcoach

Jarno Jongsma
Personal booty trainer

Naast CHIVO personal trainer pro ook gecertificeerd vitaliteitstherapeut en vitaliteitscoach.