FAQ

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via onze contact pagina of via onze Social Media

Frequently Asked Questions

Waar kan ik Bootylab trainingen volgen?

Je kan ons vinden in Leeuwarden. Avondsterweg 1A, 8938 AK Leeuwarden

Train je alleen de billen bij Bootylab?

De meeste aandacht gaat uit naar de billen, maar er zijn meer spieren die bijdragen aan het eindresultaat. Zo zullen we ook veel aandacht geven aan de beenspieren, de core spieren en afhankelijk van hoe vaak je traint per week ook aan je bovenlichaam!

Hoe ziet een persoonlijk schema eruit?

Onze personal booty trainers maken aanvullend op de Bootylab workouts een persoonlijk schema die jij zelfstandig kunt uitvoeren in de Personal Booty gym. De oefeningen in dit schema sluiten naadloos aan op jouw lichaam en doelstellingen.

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Door gerichte krachttraining ga je na de eerste sessies al merken dat je sterker wordt! Vooral als je beginner bent zul je de eerste maanden merken dat je billen sterker en steviger worden! Ook als gevorderde sporter kun je veel vooruitgang verwachten met de specifieke oefeningen die je bij Bootylab gaat ervaren! Als je daarentegen ook consistent met je voeding aan de slag gaat ga je absoluut zichtbare resultaten behalen de eerste 6 maanden!

Wat als ik een keer niet kan?

Geen probleem, er zijn meerdere momenten in de week waarin je kunt deelnemen aan de Bootylab trainingen. Mocht dat niet lukken kun je de week daarop je training inhalen!

Wat als ik niet wil dat mijn bovenbenen dikker worden?

Geen zorgen, onze Bootylab trainers weten exact welke oefeningen jij wel en niet moet doen om jouw droomfysiek te behalen.

Wat moet ik doen om het resultaat te behouden?

Mocht je willen stoppen met het Bootylab programma dan is het aan te raden om  1x per week je billen te blijven trainen om je fysiek te behouden. Daarnaast is het ook belangrijk om de juiste voeding, met name eiwitten te blijven eten om je behaalde spiermassa vast te houden.

Wat moet ik eten voor het beste resultaat?

Afhankelijk van je doelstelling zijn er verschillende richtingen die je op kunt met voeding. Wil je je vetpercentage omlaag brengen zodat je booty meer definitie krijgt (droogtrainen) dan is het een must om een kleine negatieve energiebalans aan te houden (minder calorieën eten dan je nodig hebt) waarbij je genoeg eiwitrijke voeding moet binnen krijgen. Wil je juist vollere billen en dus spiermassa aankomen is het belangrijk om meer te eten dan je lichaam nodig heeft. Hierbij moet je voeding goed worden afgestemd zodat je geen onnodig vet gaat opslaan. Jouw personal bootycoach kan je hier uitstekend mee helpen!

ONZE TRAINERS

Gespecialiseerd in het realiseren van jouw droom booty

Arjen de boer
personal booty trainer

Naast personal trainer ook gecertificeerd vitaliteitscoach en leefstijlcoach

fenna meijer
personal booty trainer

Naast personal trainer ook gecertificeerd vitaliteitscoach en leefstijlcoach

Jarno Jongsma
personal booty trainer

Naast personal trainer ook gecertificeerd vitaliteitstherapeut en vitaliteitscoach.