NOG EEN PAAR STAPPEN!

Bedankt voor het kiezen voor hét programma voor ronde billen, strakke benen en een platte buik! Wij hebben er zin in om samen met jou aan de slag te gaan. De community en onze experts staan voor je klaar, mocht je vragen hebben of je ergens onzeker over voelen.

1. Download de BootyLab Official app

Via onderstaande buttons kun jij de BootyLab Official app downloaden voor Android of voor iOS.

2. Activeer jouw account

Je hebt een mail gekregen met het onderwerp ‘Welcome to BootyLab’. Vanuit deze mail kun jij jouw BootyLab App account activeren!

3. Je bent klaar om te beginnen!

Je bent klaar om met jouw eerste workout te beginnen! Wij zijn erg benieuwd naar jouw prestaties, deze mag je altijd met ons delen! Mocht je nog vragen hebben, let us know. Succes!!

Wellicht ook interessant voor jou

AANBIEDING
AANBIEDING
17,95

Veelgestelde vragen

Krijg ik iedere maand een nieuw schema?

Yes, Om de 4 weken staat er weer een gloednieuw schema met nieuwe workouts voor jou klaar in de app!

Wat is het verschil tussen The Booty App en The Booty Guide?
Het BootyLab app programma bestaat uit full body workouts met de focus op de billen, benen en buik. Je kunt gebruik maken van zowel de Gym als de Home variant. 
 
Iedere 4 weken krijg je een compleet nieuw programma voorzien van uitgebreide instructievideo’s. Hierdoor blijf je het hele jaar gemotiveerd en uitgedaagd.
Wat als ik een vraag heb over een oefening?

Wij hebben een speciale, besloten groep voor binnen onze app. Hierin kun je vragen stellen aan de community en onze trainers! Daarnaast kun je ook je ervaringen en voortgang delen, wij zijn namelijk ontzettend benieuwd hoe het met je progressie gaat!

Waar kan ik de online programma's vinden?

Iedere 4 weken staat er weer een gloednieuw schema met nieuwe workouts voor jou klaar in de app!‘.

Kan ik mijn abonnement makkelijk opzeggen?

Het BootyLab Online programma is maandelijks opzegbaar via ‘Mijn Account’

Waarom moet ik een klein bedrag betalen om mij aan te melden voor de gratis maand?

Voor jouw BootyLab abonnement maken wij gebruik van een automatische incasso. Deze automatische incasso begint pas, na jouw gratis proefperiode van 14 dagen. De betaalproviders zoals iDeal en Belfius hebben een bepaald minimum bedrag nodig, om een automatische incasso aan te kunnen maken.

Kan ik ook de schema’s van de vorige maanden nog gebruiken?

Het idee is dat iedereen dezelfde workouts doet, om zo de ervaringen en eventuele vragen kan delen in onze online community. Vandaar dat alleen de schema’s van de huidige maand te zien is!

I CAN LIFT AS HEAVY AS YOU
I JUST DO IT WITH LIPGLOSS
AND PAINTED NAILS